Seuran uudet kotisivut

Kuten saatat huomata, niin Isonkyrön metsästäjät ry:n kotisivu on uudistunut!

Päivitimme aikansa eläneen vanhan ja työlään kotisivun toimimaan uudemmalla tekniikalla (WordPress) ja samalla sivujen päivittäminen helpottuu. Uudistuksesta johtuen sivuilla saattaa olla vielä puutteita, mutta niihin pyritään puuttumaan.

Uudet kotisivut toimivat näppärästi myös matkapuhelimilla (ainakin hieman uudemmilla sellaisilla) eli nyt voit helposti tarkastaa vaikkapa viimeisimmät metsästysjärjestelyt suoraan maastosta matkapuhelimellasi.

Sivuston sisältö on jaoiteltu aiheisiin, joten esimerkiksi kokousmateriaalit on helppo löytää aihe-valikon (ison kuvan alla) kautta. Ylävalikosta löytyvät puolestaan mm. kartat ja yhteystiedot. Sivun oikeasta laidasta löytyvät sivustoon kohdistuva haku, arkisto, linkit sekä viimeisimmät uutiset Suomen Riistakeskuksesta sekä Suomen Metsästäjäliitolta.

Sivuston kehitysideoita otetaan mielellään vastaan, joten jos ideoita tulee, niin ota rohkeasti yhteyttä ylläpitoon.